Gezocht: vmbo-leraren biologie en nask die willen meedenken over de actualisatie van de examenprogramma’s

Redactie Geplaatst op 13 februari 2024


Denk mee over actuele examenprogramma's

De examenprogramma’s van onder andere biologie, nask 1 en nask 2 worden op dit moment geactualiseerd. Hoog tijd ook, want de laatste keer dat deze programma’s een grote upgrade hebben gehad is meer dan 20 jaar geleden.

Voor deze actualisatie hebben we jouw input hard nodig. Want wat moet er volgens jou in deze examenprogramma’s komen te staan? En wat moet er juist uit? Wat moeten de vmbo-leerlingen kennen en kunnen voor hun verdere leven en hun beroep? Van welke onderwerpen raken jouw leerlingen gemotiveerd en waar zien ze de meerwaarde echt niet van in? Welke vraagstukken zijn belangrijk voor jouw leerlingen? Dit alles horen wij graag van je!

Meld je aan

Wil jij meedenken? Op 7 maart 2024 gaan we graag in gesprek met vmbo-leraren biologie, nask1 en nask2. Deze bijeenkomst vindt plaats op Fontys MBO in Eindhoven (op loopafstand van het station), van 16:00 – 20:00 uur. Uiteraard zorgen we voor een maaltijd. Meld je vóór 4 maart 2024 aan.

Kun je niet op 7 maart, maar wil je wel meedenken? Ook dan maken we graag van jouw expertise gebruik om een echt passend examenprogramma te ontwerpen. We zorgen dan dat je op de hoogte wordt gebracht van de uitkomsten van de bijeenkomst op 7 maart en zullen je uitnodigen voor een eventuele volgende bijeenkomst of andere vormen van docenten-raadpleging. Ook dan kun je je via dit formulier aanmelden.


______________________________________________________________________________________

Bekijk ook:

We zijn ook op zoek naar leraren die een beroepsgericht profielvak op vmbo-bb en/of vmbo-kb geven en een korte vragenlijst willen invullen. Meer weten? Bekijk dan dit nieuwsbericht.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken