Joop Vaneker

Joop Vaneker

Contactinformatie

Joop Vaneker

Docent vmbo natuurkunde

Mijn naam Joop Vaneker en ik ben docent Nask1 en Nask2 op het mooie vmbo. Mijn werkgever is de Scholengroep Carmel Hengelo, locatie Avila college. Ik doe dit nu al ruim 23 jaar en met veel plezier. Ik geef op dit moment met name les in de bovenbouw van de mavo en de onderbouw van de havo. Omdat ik volgend jaar met pensioen ga, is dit mijn laatste jaar.


Afgelopen jaren ben ik ook rekencoördinator en RTTI-coördinator geweest voor de scholengroep, secretaris van de centrale medezeggingsraad en lid van de vaststellingscommissie Nask1. Ook was ik ruim 10 jaar staatsexaminator Nask1 en Nask2 en ook al jaren algemeen vakvoorzitter Nask1 bij de staatsexamens. Bovendien heb ik voor de NVON verschillende klussen gedaan; van het sectiebestuur natuurkunde tot het geven van trainingen over hoe de examens Nask1 te beoordelen.


Een jaar lang mogen bijdragen aan de vakvernieuwingscommissie van de natuurwetenschappelijke vakken lijkt mij een erg mooie klus en tevens een mooie afsluiting van 47 jaar werken.