Gezocht: Leraren (vmbo en havo/vwo) en vakexperts bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij

Redactie Geplaatst op 20 februari 2024

Wil jij als leraar of vakexpert bijdragen aan het onderwijs van de toekomst, zodat leerlingen beter worden toegerust op hun vervolgopleiding en deelname aan de maatschappij? Breng jouw kennis en ervaring in en solliciteer nu naar een plek in een van de drie vakvernieuwingscommissies.

Draag bij aan actuele examenprogramma's

Samen met het onderwijsveld actualiseert SLO de examenprogramma’s. Volgend schooljaar start de actualisatie van de examenprogramma’s binnen de clusters bewegen en sport, kunst en cultuur en mens en maatschappij. Het gaat daarbij om de vakken:

  • Lichamelijke opvoeding en bewegen, sport en maatschappij
  • CKV, beeldend, dans, theater, muziek en film
  • Geschiedenis, aardrijkskunde, economie, bedrijfseconomie en filosofie

We zijn voor deze vakvernieuwingscommissies op zoek naar leraren (vmbo en havo/vwo) en vakexperts. Als lid van de vakvernieuwingscommissie denk je samen met vakgenoten na over de vraag wat leerlingen in de toekomst moeten kennen en kunnen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Meer weten of direct solliciteren?

Interesse? Dan is dit het moment om je aan te melden. Kijk voor meer informatie op deze website en solliciteer uiterlijk 17 maart 2024.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken