Vakvernieuwingscommissie presenteert eerste tussenproducten aan advieskring

Redactie Geplaatst op 23 maart 2023

De vakvernieuwingscommissie klassieke talen werkt de komende periode stapsgewijs toe naar actuele examenprogramma’s. Voor aanvullende perspectieven en expertise werkt de commissie samen met een advieskring, waarin verschillende organisaties en (vak)netwerken vertegenwoordigd zijn. Op 20 maart vond de eerste bijeenkomst met de advieskring plaats en presenteerde de vakvernieuwingscommissie twee concept-tussenproducten: de karakteristiek en het raamwerk. De komende periode raadpleegt de advieskring haar achterban door verschillende feedbacksessies. Op 8 mei presenteren de leden van de advieskring hun adviezen en feedback aan de vakvernieuwingscommissie.


Advieskring raadpleegt onderwijsveld

De advieskring wordt tijdens het actualisatietraject op verschillende momenten en manieren betrokken. Leden van de advieskring halen de komende periode gericht feedback op bij hun achterban. Hiervoor heeft de vakvernieuwingscommissie specifieke adviesvragen aan de advieskring voorgelegd. Daarnaast brengt de advieskring constructief expertise in, passend bij de ontwikkelfase.


De organisaties die in de advieskring vertegenwoordigd zijn, organiseren feedbacksessies, zodat je kunt meedenken en feedback kunt geven op de tussenproducten. Bekijk op deze pagina via welke organisaties en netwerken je kunt meedenken. In najaar 2023 en voorjaar 2024 vinden nog twee feedbackrondes plaats, waarin je mee kunt praten over de tussenproducten.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken